×

Scriptieprijs

MAES notarissen is een onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Leveren maatwerk én met ons discount label Basisnotarissen Rijnmond zeer voordelige confectie.  Onberispelijk, toegewijd en integer.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze organisatie er beter van wordt als er mensen met uiteenlopende achtergronden werkzaam zijn. Wij werven, behouden en promoten actief een diverse groep van medewerkers binnen ons kantoor omdat wij geloven in kwaliteit, ongeacht ras, geslacht, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid. Wij streven daarmee een stimulerende werkomgeving na. Een werkomgeving die zich kenmerkt door diversiteit, inclusiviteit en gelijke kansen.

Scriptieprijs

Pak je kans


Wij hechten aan kennisontwikkeling en kennisdeling. Wij bieden graag kansen aan jong talent. Om die redenen hebben wij de MAES notarissen Scriptieprijs ingesteld. Ben jij dat talent. Ben jij een student die zich in de eindfase bevindt van de studie rechtsgeleerdheid aan een Nederlandse universiteit of Hogeschool of ben jij pas afgestudeerd. Heb jij in het academisch jaar 2021 - 2022 een scriptie geschreven aan een Nederlandse universiteit of Hogeschool over een voor de notariële praktijk belangwekkend onderwerp. Is die scriptie met minimaal een 7 beoordeeld. Let dan op en pak je kans.

 

Scriptieprijs

Wat is de prijs


Londen, Praag of Marrakech. Jij kiest. 

Wij bieden de winnaar twee retourtickets en een verzorgd lang weekend aan, ter keuze in Londen, Praag of Marrakech in combinatie met een stage voor een periode van twee maanden. Voor je het weet, zit jij aan de gin and tonic met je geliefde of goede vriend(in) bij Sushi Samba in het rooftop restaurant van de Heron Tower midden in de City. Of snacken jullie al slenterend een Trdelnik bij de Praagse Burcht. Of zitten jullie met de avondzon op het gezicht aan een tajine ergens op een dakterras van een authentiek riad in de medina van Marokko's meest kleurrijke stad. Hoe vet is dat? 

De Vakjury

De jury bestaat uit onze Raad van Advies en uit mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA.   

Inschrijvingstermijn

De inschrijving staat open vanaf 1 september 2021 tot en met 31 december 2022. Wil je in aanmerking komen voor de MAES notarissen Scriptieprijs stuur dan uiterlijk 31 december 2022 jouw scriptie met een samenvatting van maximaal 2 pagina’s naar academy@maesnotarissen.nl. Geef in een korte brief je motivatie waarom jij meent dat jij met deze scriptie de MAES notarissen Scriptieprijs zou dienen te winnen. 

Heb je vragen? Schroom dan niet om contact te zoeken met Geert Janssen per e-mail via geert.janssen@maesnotarissen.nl of telefonisch op +31 (0)10 445 37 77.