×

Waarom Maes

Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Leveren maatwerk én hebben met Basisnotarissen Rijnmond een discount label voor voordelige confectie. Onberispelijk, toegewijd en integer. 

Waarom MAES

Full service


MAES notarissen is een onafhankelijk full service notariskantoor voor particulieren, ondernemingen en (semi)overheden uit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed. 

Waarom MAES

Rust, betrouwbaar en zekerheid


Wij begeleiden onze klanten bij de momenten die er werkelijk toe doen in het leven. Zakelijk en privé. Wij bieden rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Al meer dan een kwart eeuw. 

Waarom MAES

Multidisciplinair


MAES notarissen adviseert, redigeert en passeert. Onze aanpak kenmerkt zich door een holistische benadering; wij kijken niet vanuit slechts één enkele discipline naar de belangen van de klant, maar doen dat multidisciplinair. Brengen vraagstukken op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed in relatie tot elkaar. En wij bezien de zaken die wij behandelen veelal zowel vanuit financieel, juridisch, fiscaal - en bij ondernemingen - bedrijfskundig perspectief. Dat houdt ons wakker. En onze klanten kunnen er beter van slapen. 

Waarom MAES

Onderscheidend


De ene notaris is de andere niet. Wij zijn in onze benadering onderscheidend. Niet als doel. Maar als resultaat. Tegenover alle tinten grijs zetten wij kleur. Wij laten zien wie wij zijn en waar wij voor staan.  Met onze energie, onze visie en toewijding. Zijn zichtbaar. Ondernemend. Sociaal. Treden naar buiten. Nemen onze verantwoordelijkheid. Ook maatschappelijk. Wij zijn vernieuwers. Geen volgers. Wij zijn gemotiveerd om het meest klantgerichte notariskantoor van de regio te zijn. Wij willen dat onze klanten trots zijn op de persoonlijke relatie die wij met ze hebben. En euforisch over wat wij ze professioneel brengen. Maar bovenal dat ze graag met ons verkeren. Dat we met elkaar kunnen lachen. En soms ook een beetje om onszelf.

Waarom MAES

Duurzame relaties


Wij streven naar continuïteit van onze dienstverlening door op een zorgvuldige wijze een wederkerig vruchtbare, harmonieuze en duurzame relatie te ontwikkelen met onze klanten, leveranciers en stakeholders. Of het nu gaat om de aankoop van je eerste woning, het bij onverhoopt overlijden goed verzorgd achterlaten van je dierbaren, het begeleiden van een bouwproject of het beperken van ondernemersrisico. Wij begrijpen hoe waardevol het is om goed voor elkaar te zijn. Samen bereiken we meer dan alleen.

Waarom MAES

Voordelig, efficiënt en snel


Rust, betrouwbaarheid en zekerheid hoeven niet duur te zijn. Wij denken dat de tariefstructuur die wij hanteren redelijk is en dat onze tarieven in verhouding staan tot de waarde die wij toevoegen. Wij bieden je een combi-kortingsregeling voor bepaalde combinatie-akten aan, aangezien wij door die combinatie van meerdere akten voordelig, efficient en snel kunnen produceren.  

Daarnaast bieden wij boven op de combi-kortingsregeling, vanwege onze ambitie om ondernemend, sociaal en maatschappelijk betrokken te zijn, ook nog eens de sociale "Goed-voor-elkaar-korting" van 5%, aan:  

  • Starters op de woningmarkt, die geen financiële hulp van hun ouders (kunnen) krijgen
  • Gepensioneerden die recht hebben op een uitkering ingevolge de AOW (Algemene Ouderdomswet) en geen ander inkomen of vermogen hebben
  • Particulieren die recht hebben op een uitkering ingevolgde de WW (werkloosheidswet), de WIA (wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen)
  • Particuliere klanten die werkzaam zijn in de zorg, het onderwijs, bij hulpdiensten (politie, brandweer, ambulance), defensie of een gemeente
  • Landbouwers, veehouders en tuinders
  • Alle actoren in de vastgoedsector die woningen aan de bestaande voorraad toevoegen
  • Leden of alumni van de op deze website onder impact/maatschappelijk verantwoord ondernemen/sociale betrokkenheid/netwerken genoemde netwerkorganisaties;

en mits ze via social media hun duurzame verbondenheid met ons willen laten blijken door een connectie of vriend te zijn, ons te volgen, ons te liken en af en toe onze berichten met anderen te delen.  

Kijk hier voor onze tarieven en kortingsregelingen. 

Tenslotte wijzen wij particulieren die geen maatwerk, maar slechts de laagste prijs, verlangen ook graag op ons discount label Basisnotarissen Rijnmond. Bij Basisnotarissen regelen wij je basis notariële zaken zoveel mogelijk digitaal. Hierdoor kunnen we nog sneller en efficiënter werken en je daardoor de scherpste tarieven van de regio offreren. Op de website van Basisnotarissen Rijnmond vind je de spelregels die wij hanteren voor deze low cost notariële basiswerkzaamheden. Hier geen maatwerk, maar uitsluitend degelijke confectie.

Waarom MAES

Benaderbaar


Samen een espresso of cappuccino doen? Laat het ons weten. Wij ontvangen je graag bij ons op kantoor, het MaesHuys, Verploegh Chasséplein 1 in Vlaardingen. Op de mooiste en meest centraal gelegen plek van de regio. We kunnen je daar voortreffelijk accommoderen. Bijvoorbeeld met gratis parkeren op eigen terrein en met laadpunten voor elektrische auto's en e-bikes. We zitten op loopafstand van het Metrostation Vlaardingen Oost. Stads- en streekbussen stoppen bij de halte op het plein. Hoe fijn is dat. Je bent van harte welkom. 

Wij kunnen je zo gewenst op afspraak ook ontvangen in onze business hubs in het NoMA House aan de Amsterdamse Zuidas, het World Trade Center Rotterdam of het World Trade Center Den Haag. We kunnen daar over hoogwaardige accommodatie beschikken en bieden je het gebruik van de faciliteiten van onze business hubs aan.

Maar wij zijn niet aan ons kantoor gekluisterd. Wij zijn mobiel. En flexibel. Als heuse business nomaden. We go where the business is. Wij komen zo gewenst op uitnodiging en in overleg dan ook graag naar jou toe. Dat geldt zowel voor de zakelijke klant als voor de particuliere klant. En voor wat betreft de particuliere klant, zeker in die gevallen dat je niet mobiel bent. Bijvoorbeeld vanwege een respectabele leeftijd, of vanwege opname in een ziekenhuis, verzorgingstehuis of hospice.