×

M. (Mehtap) Sati

Maak kennis met...

M. (Mehtap) Sati


Mehtap bestiert onze hospitality desk. Het is mede door de wijze waarop zij daar invulling aangeeft, dat onze gasten zich bij binnenkomst door de persoonlijke aandacht en zorg die zij van de immer goedlachse Mehtap krijgen, zich op de rode loper van een vijf sterren hotel wanen. 

Zij verzorgt daarnaast ons office management. Zo ziet zij erop toe dat ons schoonmaakbedrijf "Fris en Rein" haar belofte steeds waarmaakt en dat wij al het nodige op voorraad hebben. Van de Illy koffiebonen tot en met de Tiny Tony chocolade en de Wilhelmina pepermuntjes. Van de giveaways (pennen of paraplu's met het MAES logo) tot en met het kostbare notarieel vignet papier dat wij voor elke akte wettelijk verplicht moeten gebruiken. En meer. Dat is nogal een klus. 

Tenslotte levert Mehtap haar bijdrage aan de dossiers voor onze klanten in met name de cliënt- en zaakacceptatie-fase, de dossieraanmaak-fase, de vragenlijst-fase, de passeer-fase en de nawerk-fase.

Mehtap voltooide de HAVO en studeerde daarna Commerciële Economie aan INHOLLAND Hogeschool in Rotterdam. Met de daar opgedane theoretische kennis heeft zij zich in sales-functies en als department manager in de fashion industrie tot een volleerde klantgerichte pro kunnen ontwikkelen.

Mehtap zegt...


"Ik hoorde in mijn directe omgeving dat MAES notarissen een fijne werkomgeving is. Ik werd getipt dat het kantoor op zoek was naar een goedlachse, representatieve, opgewekte, positieve, zorgzame, gastvrije, onderhoudende, accurate, beschaafde, sociaalvaardige, communicatieve, empathische office manager slash hospitality medewerker slash receptioniste slash notarieel medewerker. Kortom: een schaap met vijf poten. Nou, dat ben ik niet en dat ga ik ook niet worden, heb ik bij de kennismaking dan ook maar gelijk gezegd. Wel zo eerlijk. Maar ik ga mij wel met enthousiasme, met de nodige ervaring, met een opgewekt gemoed en met liefde inzetten voor de klanten van dit mooie kantoor. En het moet gezegd: degene die mij heeft willen doen geloven dat dit een fijne werkomgeving is, heeft gelijk gekregen. "It is a decent place to work", maar had mij niet alles verteld, want "It is a decent place tot work hard!".  

Contact met Mehtap


di/wo/vr

+31 (0)10 445 37 77

mehtap.sati@maesnotarissen.nl