×

Alles op een rijtje

Nieuws

Blijf op de hoogte!

21 Aug

Blogs

De Birkin bag


Er zijn tassen en er zijn tassen. Van het goedkope en milieuonvriendelijke plastic tasje van de supermarkt tot kostbare designtassen die als collectors item gelden. De ene tas is de andere niet. Net als bij notarissen. De ene notaris is de andere niet. Aan wie vertrouw jij jouw belangrijkste zaken toe? 

Lees verder

03 Aug

Blogs

My Gender, My Pride

Van 30 juli tot en met 7 augustus 2022 is het Pride Amsterdam. Iedereen moet zich vrij voelen om zichzelf te kunnen zijn, zonder opgelegde norm van buitenaf. Het thema is dan ook 'My Gender, My Pride'. 

Bij MAES notarissen streven wij naar een omgeving die zich kenmerkt door diversiteit, inclusiviteit en gelijke kansen.

Lees verder

31 Jul

Blogs

Summertime

Het hele jaar door wordt er door ons dreamteam knoepert hard gewerkt om onze klanten onberispelijk, toegewijd en integer te bedienen. Dat vergt veel van de teamleden. Wij doen er (bijna) alles aan om die werkdruk te verlagen. Maar sommigen dingen doen we niet om die werkdruk te verlagen. 

Nu eerst vakantie. Wij zijn gedurende de summertime gewoon geopend en werken met een iets kleiner team onverdroten door met onze klanten aan de zaken die zij ons hebben toevertrouwd. 

Lees verder

20 Jun

Blogs

It's Not Easy Being Green

Wij bouwen aan een duurzame onderneming die waarde hecht, niet alleen aan zorg voor de klant, maar ook aan zorg voor de leefomgeving. En dat staat ons goed. Want er zijn notariskantoren en er is MAES notarissen. Wij zijn in onze benadering onderscheidend. Niet als doel. Maar als resultaat. Tegenover alle tinten grijs zetten wij kleur.

Lees verder

19 Jun

Blogs

Voor alle vaders


Vandaag is het vaderdag. Een dag om stil te staan bij de betekenis die je vader voor jou heeft, of heeft gehad of de betekenis die jij als vader voor jouw kind hebt. Lijk jij steeds meer op je vader? Lijkt je kind steeds meer op jou?

Lees verder

13 Jun

Blogs

De Dag van het Erfrecht

Op 17 juni vindt voor de tweede keer de Dag van het Erfrecht plaats die gezamenlijk wordt georganiseerd door verenigingen van erfrechtspecialisten (notarissen en advocaten) van Nederland. Het verdriet om het verlies van een naaste wordt soms overschaduwd door problemen bij de afwikkeling van de erfenis, wat er zelfs toe kan leiden dat familieverhoudingen worden verstoord en ernstige conflicten ontstaan.

Laat het zover niet komen en schakel een deskundig erfrechtspecialist in die u kan helpen om de nalatenschap naar ieders tevredenheid af te wikkelen. Wij zitten tijdens de Dag van het Erfrecht op afspraak van 12.30 tot 17.00 uur bij ons op kantoor voor u klaar voor een kosteloos advies op het gebied van erfrecht. Bel voor het inplannen van die afspraak met 010 44 53 777 en kies vervolgens doorkiesnummer 2. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Dus: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Lees verder

01 Jun

Blogs

Miljonair worden door bezoek aan de notaris?

Bij elke 500e akte die bij ons op kantoor wordt gepasseerd (door partijen en door de notaris wordt ondertekend), tonen wij onze dankbaarheid en staan we uitvoerig stil bij het door onze klanten in ons kantoor gestelde vertrouwen. Dan vieren we met elkaar een klein feestje. De champagne gaat dan open. Wij drinken met die klant op het leven en op iedereen die ons dierbaar is. Staan stil bij degenen die ons (te vroeg) zijn ontvallen. En kijken vooruit. Naar wat nog komen gaat. Naar het geluk dat op ons wacht. En om dat geluk een handje te helpen, hebben we nog een verrassing in petto waarmee je zomaar kans maakt om met een bezoek aan de notaris in één keer miljonair te worden.

Lees verder

19 May

Blogs

LEVEN! Magazine met MAES notarissen

We staan er met MAES notarissen mooi op in LEVEN! Magazine, al begrijpen wij heel goed dat onze notaris, de vijftiger mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA, de cover net niet heeft gehaald. 

Lees verder

15 May

Blogs

DAMES 1 HOCKEYCLUB ROTTERDAM KAMPIOEN IN DE PROMOTIEKLASSE!


Hoofdklasse, here we come! 

Wij zijn ontzettend trots op wat Dames 1 niet alleen vandaag maar gedurende het hele seizoen op de mat heeft weten te leggen. Gefeliciteerd. Dat is een prestatie van formaat!

Lees verder

27 Apr

Blogs

Koningsdag 2022

Wij feliciteren u met uw 11e lustrum en wensen u en uw familie een sjiek en schöne Koningsdag toe in Mestreech.

Lees verder

20 Apr

Blogs

Gesloten op 21 en 22 april!

Wij zijn op donderdag 21 en vrijdag 22 april de gehele dag gesloten.

Lees verder

10 Apr

Blogs

Nageeye wint knap de marathon van Rotterdam

Abdi Nageeye wint op zondag 10 april de marathon van Rotterdam - hier aan de MAES - met een record!

Lees verder

28 Mar

Blogs

Who's Who | PropertyNL


De Who's Who (2022) van PropertyNL is uit. Notaris mr. G.H.H.J (Geert) Janssen MRE MBA is in het personenregister van deze gids opgenomen.

De ongemakkelijke waarheid van het vastgoed is dat het in het vastgoed gaat om kennen en gekend worden. Voor personen en partijen, zoals bouwers, ontwikkelaars, beleggers, adviseurs, overheden, vermogen particulieren, banken is het belangrijk om beslissers en andere binnen de vastgoedmarkt relevante actoren snel en gemakkelijk te vinden. Deze gids helpt daarbij.   

 

   

 

Lees verder

05 Mar

Blogs

Gespot! Bij de Koopgoot.

Gespot! Bij de Koopgoot. En op de Coolsingel.

 

Lees verder

23 Feb

Blogs

Kijk. Vergelijk. Kies.

De ene notaris is de andere niet. Wie vertrouw jij jouw belangrijkste zaken toe?
Klanten geven ons een 9 plus. Kijk. Vergelijk. Kies.

Lees verder

18 Feb

Blogs

Tijdens Eunice werken wij voor u door

Code rood. Stay Safe.

Lees verder

31 Dec

Blogs

Fijne jaarwisseling


Veel geluk en gezondheid voor 2022!  

Lees verder

19 Dec

Blogs

Wij blijven u ook tijdens de tweede lockdown graag van dienst.

Het aantal coronabesmettingen loopt zeer snel op. Elke dag komen er nog veel besmettingen bij. Ook moeten elke dag meer mensen naar het ziekenhuis. Daarom gaat Nederland vanaf zondag 19 december in een lockdown. De lockdown duurt zeker tot en met vrijdag 14 januari 2022. 

Notarissen verlenen essentiële diensten. Dat betekent dat wij ook nu weer tijdens deze lockdown u graag van dienst blijven. Wij doen dat met inachtneming van ons Coronavirus COVID-19 protocol. Het protocol geldt voor onze medewerkers en voor onze klanten, businesspartners en kantoorbezoekers.

Lees verder

12 Dec

Blogs

Wij zijn vernieuwers. Geen volgers.

Onze softwareleverancier DIRICT (gelieerd aan Van Brug Software en samen met Van Brug met ongeveer 400 notariskantoren als klant marktleider in het notariaat) heeft MAES notarissen geselecteerd om met haar en het Kadaster de livegang van SYVAS te testen en de kinderziektes eruit te halen.

Onze zeer ervaren kantoorgenoten Linda Lechle-Schuuring en Linda de Blaauw hebben zich, met alle vele andere betrokkenen, naast hun reguliere doorlopende werkzaamheden enorm ingezet om het systeem te optimaliseren. Zodat ook alle andere notariskantoren straks al hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Dat is Goed voor elkaar!

Lees verder

05 Dec

Blogs

Heerlijk avondje is gekomen

Wij wensen al onze relaties die Sinterklaas vieren een fijne pakjesavond. Vol verwachting klopt ons hart.

Lees verder

18 Nov

Blogs

Van de week hadden we er weer eentje


Van de week hadden we er weer eentje. Een hele lieve zachtaardige wat breekbaar en nerveus ogende mevrouw van in de negentig die haar testament wilde aanpassen. Althans dat vertelde ons haar wel erg assertieve dochter.

Lees verder

12 Oct

Blogs

Support Casper!

De diagnose alvleesklierkanker is nu nog een doodvonnis. Dat moet en kan anders! Support Casper! Voor baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker. Doe mee en steun. Net als wijzelf en een aantal van onze klanten dat doen. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Lees verder

15 Sep

Blogs

Notaris, kan het niet goedkoper?

Wij krijgen wel eens de vraag of het niet goedkoper kan... "want u hoeft toch alleen maar een handtekening te zetten onder een standaardakte die u zo uit de printer trekt..."

Lees verder

25 Jul

Blogs

Amy Whinehouse aan de MAES

We only said goodbye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to black

Lees verder

14 Jul

Blogs

Onze nieuwsbrief 2021-Q2


Geinteresseerd in notariële tips & tricks? Lees dan onze nieuwsbrief 2021-Q2.

Lees verder

23 Jun

Blogs

MAES notarissen in het Financieele Dagblad

Stonden we vorige week nog in het Advocatenblad, in het Financieele Dagblad van vandaag,  woensdag 23 juni, dragen wij op pagina 24 nog eens aan de FD lezers uit dat wij gemotiveerd zijn om het meest klantgerichte notariskantoor van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag te zijn. Voor een aantal lezers was dit geen nieuws meer.

Lees verder

18 Jun

Blogs

Aanbieding Park Vijfsluizen Vlaardingen

Heijmans Vastgoed ontwikkelt in Vlaardingen Park Vijfsluizen. Een woonpark met 400 woningen. Voor iedereen. Wij kunnen u, hier om de hoek van uw nieuwe woning, notarieel volledig en voordelig ontzorgen.

Lees verder

10 Jun

Blogs

Busje komt zo

Misschien hebt u ze al voorbij zien komen. In de weken 22 tot en met 26 (dus van 31 mei tot en met 4 juli) rijden bij ons in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag bussen rond met op de achterklep het logo van MAES notarissen en onze pay off: "Goed voor elkaar".

Lees verder

09 Mar

Blogs

En wij maar denken dat ze voor die knappe akte bij ons komen


Een goede notaris helpt je onberispelijk, snel en voordelig. Met je huis en hypotheek. Je familie en relatie. Of met je onderneming. Klanten geven ons een 9. Maar dat is voor ons niet genoeg.

Lees verder

23 Sep

Blogs

Vastgoed-personality van het jaar

Het moet niet gekker worden!

MAES notarissen feliciteert PropertyNL met haar 20e verjaardag. Dat is een prestatie van formaat. Wabe van Enk en Paul Wessels - en alle anderen die zich tomeloos inzetten en hebben ingezet om voor de vastgoedprofessional de markt transparanter te maken en netwerken te vergroten - hebben met hun initiatief iets op de mat gelegd dat niet meer weg te denken is uit deze industrie. Zij zijn de erflaters van de informatievoorziening van de sector.

Lees verder

29 Jan

Blogs

MAES notarissen op de radio

Waarschijnlijk heb je hem al op Radio Rijnmond, Omroep West, Omroep Brabant of Omroep Zeeland gehoord: "Een goede notaris helpt je onberispelijk, snel en voordelig. Met je huis en hypotheek. Je familie en relatie. Of met je onderneming. Klanten geven ons een 9.
MAES notarissen. MAES met AE. Goed
voor elkaar."

Lees verder

01 Jan

Blogs

Happy New Year

Lees verder

15 Nov

Blogs

Dit vinden onze klanten


Wij streven ernaar om een hoog klanttevredenheidscijfer (Net Promotor Score of NPS) te scoren. Wij hechten daar sterk aan. Door de klanttevredenheid te meten, beschikken wij over data waarop wij kunnen sturen om onze dienstverlening constant te blijven verbeteren.

Lees verder

04 Oct

Blogs

MAES notarissen lid van Business Netwerk Rijnmond

MAES notarissen is lid geworden van Business Netwerk Rijnmond. Business Netwerk Rijnmond is een regionaal zakenplatform met ruim tweehonderd aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond. Doelstelling is om bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden, waardoor leadgeneration en new business voor partners en leden gegenereerd wordt.

Lees verder

11 Sep

Blogs

Ik ben pas tevreden als u dat bent

Kom je mij of één van mijn kantoorgenoten bij ons op kantoor, op straat of op feesten en partijen tegen, dan kun je ons natuurlijk altijd aanspreken. Graag zelfs.

Lees verder

24 Mar

Blogs

WIJ BLIJVEN U GRAAG VAN DIENST

Flatten the curve | Goed voor elkaar

Lees verder

Blogs

MAES NOTARISSEN ACADEMY


Wij hechten aan kennisontwikkeling en kennisdeling. En we vinden het belangrijk dat we snel en gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. We komen graag naar je toe om onze kennis te delen. Geven op locatie, bijvoorbeeld in verzorgingshuizen, op scholen, bij serviceclubs en verenigingen, (semi-)overheidsinstellingen en bedrijven alleen of in samenwerking met partners in-house workshops over actuele onderwerpen. 

Lees verder

Blogs

MAES NOTARISSEN CHAT

Wij kunnen tijdens kantoortijden via deze website met je chatten over eerstelijns vragen. Wordt het wat gecompliceerd, dan nodigen wij je graag uit voor een vervolggesprek. Dat kan plaatshebben per telefoon, via beeldbellen, bij ons op kantoor danwel bij ons business center in WTC Rotterdam of WTC Den Haag, of - in overleg - op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis of op je kantoor. 

Lees verder

Blogs

MAES NOTARISSEN TELEFOON

Via de Notaristelefoon kun je vragen direct voorleggen aan een (kandidaat-)notaris. De Notaristelefoon is iedere werkdag bereikbaar van 9.00 tot 14.00 uur, telefoon 0900 - 346 93 93, € 0,80 per minuut. Kijk op www.notaris.nl voor actuele tarieven en overige publieksinformatie. Je kan voor vragen ook rechtstreeks de MAES notarissen telefoon bellen op + 31 (0)10  44 53 777. Wij staan je graag te woord en rekenen daar niets voor.

Lees verder