×

Alles op een rijtje

Nieuws

Blijf op de hoogte!

06 Sep

Events

Testament levert geld op en voorkomt grote ellende


MAES notarissen verzorgt samen met Support Casper (Stichting Overleven met Alvleesklierkanker) op dinsdag 6 september een gratis informatiebijeenkomst over erfrecht in het Van der Valk Hotel Schiedam.

U kunt daar kosteloos bij zijn als u zich via informatiebijeenkomst@maesnotarissen.nl inschrijft. Registratie per chat via de homepage van www.maesnotarissen.nl of met ons bellen op 010 44 53 777 om je op te geven kan natuurlijk ook.    

Blijft u liever thuis? Geeft u zich dan op voor onze online informatiebijeenkomsten. Kunt u zelf bepalen wanneer en waar u via de desktop, tablet of smartphone zich door ons goed en kosteloos laat informeren.  

Lees verder

16 Jul

Events

André Rieu | Waltzing around the world

Wij zijn op 16 juli aanwezig op het Vrijthof in Maastricht bij het openluchtconcert van André Rieu met het Johan Strauss Orkest. Een mooier decor voor, ongetwijfeld, een spectaculaire show van Neerlands best verkopende en groots ondernemende artiest is eigenlijk niet voor te stellen. Wij verheugen ons er enorm op.

Lees verder

10 Jun

Events

MAES notarissen op de PROVADA

Van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 juni wordt in de RAI Amsterdam de PROVADA gehouden. MAES notarissen is op de beurs aanwezig en hoopt haar relaties daar te mogen begroeten.

Lees verder

Events

Super Sunday | HC Rotterdam H1 tegen HC Bloemendaal H1

Vanmiddag speelt Heren 1 van HC Rotterdam tegen Heren 1 van Bloemendaal. Kun je er niet bij zijn en wil je het wel graag volgen, wat wij ons heel goed kunnen voorstellen, kijk dan via de live-stream.

MAES notarissen is trots sponsor en trouw supporter van HC Rotterdam. Wij wensen beide teams een mooie en sportieve wedstrijd toe en gunnen de groen witte spelers de overwinning.  

Lees verder

13 Mar

Events

Met Businessclub CWO naar Sparta


Gisteren waren we met vijftig man van Businessclub CWO er getuige van hoe Sparta thuis op het Kasteel, ondanks het uitvallen van - “Rustaaagh" - Tom Beugelsdijk, met 1-0 Go Ahead Eagles uit Deventer wist te verslaan.   

Eerder die dag - Blue Saturday -  had een grote supportsschare  in Vlaardingen gezien hoe de wedstrijd tussen het eerste van CWO en DCV  in 1 -1 eindigde .  

Lees verder

Events

MIPIM 2022

Van 15 tot 18 maart reizen veel vastgoedprofessionals weer af naar Cannes in Zuid-Frankrijk voor de jaarlijkse vastgoedbeurs MIPIM. 

Lees verder

14 Nov

Events

PAN Amsterdam | Meet & Greet

PAN Amsterdam heeft van 14 tot en met 21 november een ruim aanbod van galeristen, antiquairs en kunsthandelaren met een assortiment van schilderijen, antiek, moderne en hedendaagse kunst tot sieraden, fotografie, designmeubelen en objecten uit oude en verre culturen. Wij verheugen ons nu al weer op zoveel schoonheid en bijzondere ontmoetingen.

Lees verder

06 Nov

Events

Met Liefde

Holland zingt Hazes. Met Liefde.

Lees verder

11 Oct

Events

Greet us at EXPO REAL in Munich


MAES notarissen will be visiting EXPO REAL 2021 in Munich from 11-13 October 2021. We are looking forward to meeting you.

Lees verder

03 Oct

Events

MAES notarissen sponsor Tulpenrallye 2021

MAES notarissen is trots sponsor van de 67e Tulpenrallye die op maandag 4 oktober 2021 in Bordeaux van start gaat en de 200 deelnemende equipes 5 dagen later bij leven en welzijn naar de familie Oostwegel op Château St. Gerlach in Valkenburg brengt.

Lees verder

18 Dec

Events

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Wij wensen je een geweldig 2021. Blijf gezond!

Lees verder

10 Oct

Events

Nieuwbouwdag Schiedam

Kom op 10 oktober 2020 naar het i-Punt in de Waag aan de Lange Kerkstraat 39 (naast de Grote- of Sint Janskerk) voor de Nieuwbouwdag Schiedam of neem met ons contact op voor informatie. Lees verder

13 Sep

Events

MAES notarissen trots sponsor van Team DutchSail – Janssen de Jong


MAES notarissen is trots sponsor van Team DutchSail – Janssen de Jong. Dit team is een unieke samenwerking van belangrijke Nederlandse zeilorganisaties en kennisinstellingen ondersteund door een brede basis van bedrijven onder aanvoering van hoofdsponsor Janssen de Jong Groep. Het team komt namens Nederland uit onder de vleugels van DutchSail, in samenwerking met Sailing Holland, ondersteund door het Watersportverbond en op inschrijving van de KNZ&RV en KRZV De Maas.

Lees verder

31 Aug

Events

Notaris Ed Bijster gaat met pensioen

Vanwege het bereiken van de zeventigjarige leeftijd is met ingang van 1 september mr. E.M. (Ed) Bijster van rechtswege ontslagen als notaris. 

De dienstverlening aan de klanten van MAES notarissen en Basisnotarissen Rijnmond wordt door ons dreamteam onverminderd voortgezet op de wijze zoals u dat van ons al sinds 1992 gewend bent. Onberispelijk, toegewijd en integer.

Lees verder

21 Sep

Events

MAES PRINSJESDAG

Met een aantal relaties gaan we de derde dinsdag van september in Den Haag naar de Gouden Koets kijken en wat van de troonrede vinden. Wij doen dat met gasten die wat te vieren hebben of juist terugkijken op een bewogen jaar en nu meer dan ooit behoefte hebben aan perspectief. Gewoon. Om mensen die ons aan het hart gaan, een hart onder de riem te steken. Soms is het wel even niets voor niets in het leven.

Lees verder

19 Sep

Events

Woonbeurs Vlaardingen

Save the date!

Lees verder

27 Jun

Events

Woonbeurs Rotterdam | WTC


Meet and greet!

Lees verder

Events

MAES NOTARISSEN OP DE BEURS

MAES Notarissen is regelmatig te vinden op toonaangevende beurzen. Als deelnemer of als bezoeker. Zoals op de Woonbeurzen in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en Den Haag. Op vastgoedbeurzen als de Provada, het MIPIM, de MAPIC en de ExpoReal. Maar ook bij kunstbeurzen als de PAN in Amsterdam en de Tefaf in Maastricht. MAES Notarissen helpt je graag op weg en we houden ons voor jou beschikbaar voor gratis notarieel advies, mocht je daar na bezoek behoefte aan hebben. 

Lees verder

Events

FEYENOORD - AAN DE MAES

Als jong ventje is één van ons als veelbelovend maar niets geworden voetbaltalent ooit nog eens een seizoen lang gecoached door niemand minder dan de voormalig international die eerder met het beste Feyenoord elftal ooit, in 1970 in Milaan tegen Celtic, de Europa Cup 1 had gewonnen: Theo de Tank, ofwel Theo Laseroms.

Lees verder

Events

MAES OPEN

Wij hechten groot belang aan sportbeoefening. Sport verbindt en verbroedert. Sport leert je omgaan met winnen en verliezen. Sport vergt ambitie, oefening, veel oefening en doorzettingsvermogen.

Lees verder

01 Oct

Events

EXPO REAL (Messe München)


MAES notarissen will be visiting EXPO REAL 2021 in Munich from 11-13 October 2021. We are looking forward to meeting you. 

Lees verder