×

Alles op een rijtje

Nieuws

Blijf op de hoogte!

14 Nov

Events

PAN Amsterdam | Meet & Greet


PAN Amsterdam heeft van 14 tot en met 21 november een ruim aanbod van galeristen, antiquairs en kunsthandelaren met een assortiment van schilderijen, antiek, moderne en hedendaagse kunst tot sieraden, fotografie, designmeubelen en objecten uit oude en verre culturen. Wij verheugen ons nu al weer op zoveel schoonheid en bijzondere ontmoetingen.

Lees verder

06 Nov

Events

Met Liefde

Holland zingt Hazes. Met Liefde.

Lees verder

11 Oct

Events

Greet us at EXPO REAL in Munich

MAES notarissen will be visiting EXPO REAL 2021 in Munich from 11-13 October 2021. We are looking forward to meeting you.

Lees verder

03 Oct

Events

MAES notarissen sponsor Tulpenrallye 2021

MAES notarissen is trots sponsor van de 67e Tulpenrallye die op maandag 4 oktober 2021 in Bordeaux van start gaat en de 200 deelnemende equipes 5 dagen later bij leven en welzijn naar de familie Oostwegel op Château St. Gerlach in Valkenburg brengt.

Lees verder

18 Dec

Events

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar


Wij wensen je een geweldig 2021. Blijf gezond!

Lees verder

10 Oct

Events

Nieuwbouwdag Schiedam

Kom op 10 oktober 2020 naar het i-Punt in de Waag aan de Lange Kerkstraat 39 (naast de Grote- of Sint Janskerk) voor de Nieuwbouwdag Schiedam of neem met ons contact op voor informatie. Lees verder

13 Sep

Events

MAES notarissen trots sponsor van Team DutchSail – Janssen de Jong

MAES notarissen is trots sponsor van Team DutchSail – Janssen de Jong. Dit team is een unieke samenwerking van belangrijke Nederlandse zeilorganisaties en kennisinstellingen ondersteund door een brede basis van bedrijven onder aanvoering van hoofdsponsor Janssen de Jong Groep. Het team komt namens Nederland uit onder de vleugels van DutchSail, in samenwerking met Sailing Holland, ondersteund door het Watersportverbond en op inschrijving van de KNZ&RV en KRZV De Maas.

Lees verder

31 Aug

Events

Notaris Ed Bijster gaat met pensioen

Vanwege het bereiken van de zeventigjarige leeftijd is met ingang van 1 september mr. E.M. (Ed) Bijster van rechtswege ontslagen als notaris. 

De dienstverlening aan de klanten van MAES notarissen en Basisnotarissen Rijnmond wordt door ons dreamteam onverminderd voortgezet op de wijze zoals u dat van ons al sinds 1992 gewend bent. Onberispelijk, toegewijd en integer.

Lees verder

21 Sep

Events

MAES PRINSJESDAG


Met een aantal relaties gaan we de derde dinsdag van september in Den Haag naar de Gouden Koets kijken en wat van de troonrede vinden. Wij doen dat met gasten die wat te vieren hebben of juist terugkijken op een bewogen jaar en nu meer dan ooit behoefte hebben aan perspectief. Gewoon. Om mensen die ons aan het hart gaan, een hart onder de riem te steken. Soms is het wel even niets voor niets in het leven.

Lees verder

16 Jul

Events

André Rieu | Waltzing around the world

Wij zijn op deze zomeravond aanwezig op het Vrijthof in Maastricht bij het openluchtconcert van André Rieu met het Johan Straus Orkest. Een mooier decor voor, ongetwijfeld, een spectaculaire show van Neerlands best verkopende en groots ondernemende artiest is eigenlijk niet voor te stellen. Wij verheugen ons er enorm op.

Lees verder

19 Sep

Events

Woonbeurs Vlaardingen

Save the date!

Lees verder

27 Jun

Events

Woonbeurs Rotterdam | WTC

Meet and greet!

Lees verder

Events

MAES NOTARISSEN OP DE BEURS


MAES Notarissen is regelmatig te vinden op toonaangevende beurzen. Als deelnemer of als bezoeker. Zoals op de Woonbeurzen in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en Den Haag. Op vastgoedbeurzen als de Provada, het MIPIM, de MAPIC en de ExpoReal. Maar ook bij kunstbeurzen als de PAN in Amsterdam en de Tefaf in Maastricht. MAES Notarissen helpt je graag op weg en we houden ons voor jou beschikbaar voor gratis notarieel advies, mocht je daar na bezoek behoefte aan hebben. 

Lees verder

Events

FEYENOORD - AAN DE MAES

Als jong ventje is één van ons als veelbelovend maar niets geworden voetbaltalent ooit nog eens een seizoen lang gecoached door niemand minder dan de voormalig international die eerder met het beste Feyenoord elftal ooit, in 1970 in Milaan tegen Celtic, de Europa Cup 1 had gewonnen: Theo de Tank, ofwel Theo Laseroms.

Lees verder

Events

MAES OPEN

Wij hechten groot belang aan sportbeoefening. Sport verbindt en verbroedert. Sport leert je omgaan met winnen en verliezen. Sport vergt ambitie, oefening, veel oefening en doorzettingsvermogen.

Lees verder

01 Oct

Events

EXPO REAL (Messe München)

MAES notarissen will be visiting EXPO REAL 2021 in Munich from 11-13 October 2021. We are looking forward to meeting you. 

Lees verder