×

Alles op een rijtje

Nieuws

Blijf op de hoogte!

Artikelen

Kortingsregelingen


Wij denken dat de tariefstructuur die wij hanteren redelijk is en dat onze tarieven in verhouding staan tot de waarde die wij toevoegen. En toch willen wij onze relaties extra voordeel bieden met onze nieuwe kortingsregelingen. Het gaat om de ‘combi-kortingsregeling’ en de sociale ‘goed-voor-elkaar-kortingsregeling’. Op deze website beschrijven wij welke voorwaarden daaraan verbonden zijn.

Lees verder

Artikelen

MAES NOTARISSEN IN DE MEDIA

Wij onderhouden uit communicatie en public relations overwegingen contacten met media. Je komt ons tegen op sociale media maar kan ons ook treffen in de krant, in magazines, op de radio of op televisie. Bijvoorbeeld bij PropertyNL, BNR, Radio West of bij Radio Rijnmond. Wij beogen daarmee onze zichtbaarheid te vergroten, sneller herkend te worden en het gesprek met onze huidige en nieuwe klanten op gang te houden of te krijgen.

Lees verder

25 Sep

Artikelen

GEEN ERFBELASTING OVER NABETALING KINDGEBONDEN BUDGET

Op initiatief van Tweede Kamerleden Pieter Omtzigt (CDA) en Helma Lodders (VVD) is vorige week een wetsvoorstel over het kindgebonden budget gewijzigd. Aanspraken op nabetalingen van het kindgebonden budget over de jaren 2013 tot en met 2017 zijn hierdoor vrijgesteld van erfbelasting.

Lees verder

03 Oct

Artikelen

HDN: HYPOTHEEK OVERSLUITEN FORS TOEGENOMEN

Het aantal hypotheekaanvragen steeg met 11% in het derde kwartaal ten opzichte van dezelfde periode in 2018. Dit heeft met name te maken met de groep consumenten die hun hypotheek oversluiten (+23%). 

Lees verder

Artikelen

MAES NOTARISSEN APP


Wij hechten aan kennisontwikkeling en kennisdeling. En we vinden het belangrijk dat we snel en gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Nu begrijpen wij wel dat je ons echt niet elke dag nodig hebt. Maar er zijn genoeg kleine veranderingen op notarieel gebied die grote gevolgen voor je kunnen hebben. Of voor je gezin, je kinderen, familie, vrienden en zakelijke relaties. We hebben dan ook een App ontwikkeld waarmee je doorlopend op de hoogte kunt blijven van ontwikkelingen op notarieel gebied. 

Lees verder