×

18-06-2021

Aanbieding Park Vijfsluizen Vlaardingen

Aanbieding Park Vijfsluizen Vlaardingen


Park Vijfsluizen Vlaardingen; een duurzame woonwijk
Heijmans Vastgoed ontwikkelt in Vlaardingen Park Vijfsluizen. Geweldig mooi initiatief. Een woonpark met 400 woningen. Voor iedereen. Van herenhuis tot twee-onder-kap. Van hofwoning tot appartement voor starters. Fase A van Park Vijfsluizen is al in verkoop gegaan. Belangstellenden die in deze duurzame woonwijk willen wonen hebben zich ondertussen gemeld. De Vijverhof- en Hofwoningen en een groot aantal herenhuizen zijn al toegewezen. 

Prachtige kans
Wonen in Park Vijfsluizen is een prachtige kans. Overal dichtbij. Maar pas wel op dat je niet teveel betaalt aan notariskosten. Wij kunnen iedere koper van een woning op Park Vijfsluizen notarieel volledig en heel erg voordelig ontzorgen.

Geen gedwongen winkelnering
Bij ons geen gedwongen winkelnering. Wij hebben geen tariefafspraken met de ontwikkelaar Heijmans Vastgoed of met de door haar ingeschakelde adviseurs: De Witte Garantiemakelaars, TW3 Makelaardij en de financiële dienstverlener Fundament. Wij bevelen u die adviseurs voor dit project overigens wel van harte aan, maar dienen als partij-notaris uitsluitend het belang van koper. En dat houdt Heijmans Vastgoed scherp en uw portemonnee wat voller.

Onze aanbiedingen (vast honorium, exclusief BTW en verschotten)

Aanbieding 1: € 450 

Wij regelen voor u in dit project alles met betrekking tot de levering van de woning vrij op naam door de ontwikkelaar aan u, de koper, en wij verzorgen voor u de hypotheekakte


Aanbieding 2: € 800

Wij regelen voor u in dit project alles met betrekking tot de levering van de woning vrij op naam door de ontwikkelaar aan u, de koper, en wij verzorgen uw hypotheekakte en uw samenlevingscontract.


Aanbieding 3: € 1.075

Wij regelen voor u in dit project alles met betrekking tot de levering van de woning vrij op naam door de ontwikkelaar aan u, de koper, en wij verzorgen uw hypotheekakte en twee (levens)testamenten.


Aanbieding 4: € 1.500

Wij regelen voor u in dit project alles met betrekking tot de levering van de woning vrij op naam door de ontwikkelaar aan u, de koper, en wij verzorgen uw hypotheekakte, uw samenlevingscontract en twee (levens)testamenten.

Meer weten?

Meer weten? Neem contact met ons op. Kom langs, mail ons op service@maesnotarissen.nl of bel ons op +31 (0)10 44 53 777. Wij zien ernaar uit om u te mogen begroeten.