×

30-03-2022

Nieuwsbrief MAES notarissen 2022-Q1

Nieuwsbrief MAES notarissen 2022-Q1


Onze nieuwsbrief

Daar is ie dan weer. De nieuwsbrief van MAES notarissen. De eerste van de vier die in dit kalenderjaar - steeds aan het eind van het  kwartaal - zullen verschijnen. Duizenden relaties hebben hem al per e-mail persoonlijk van ons ontvangen.

Goed voor elkaar

Wij streven naar continuïteit van onze dienstverlening door op een zorgvuldige wijze een wederkerig vruchtbare, harmonieuze en duurzame relatie te ontwikkelen met al onze stakeholders. Wij willen waarde toevoegen door een bijdrage te leveren aan het creëren van een betere wereld. Zijn goed voor elkaar. Dat klinkt misschien wat hoogdravend, maar dat nobele streven maakt dat wij ons werk gepassioneerd doen. Elke dag weer.

Kennis, kunde, ervaring en service

Wij verkopen kennis, kunde, ervaring en service. Veel van onze klanten geven ons regelmatig te kennen het prettig te vinden als ze actief door ons worden geïnformeerd over notariële tips & tricks of actuele ontwikkelingen die voor ze van belang zouden kunnen zijn. Zowel zakelijk als privé. Op het terrein van het vastgoed, het personen- en familierecht en het ondernemingsrecht. Zij willen weten hoe wij ze kunnen helpen. Met hun huis en hypotheek. Hun familie en relatie. Of met hun onderneming. Wij luisteren goed naar onze klanten. Naar alles wat zij ons te zeggen hebben. We willen dan ook graag bij wijze van service onze kennis, kunde en ervaring met onze (potentiële) klanten en andere geïnteresseerden delen. Doen dat via onze website, de socials, maar ook actief en gericht met deze nieuwsbrief. Voor wie daar prijs op stelt. Wij wensen je veel leesplezier.